Datum

21-08-2024

Tijd

09:00 - 12:00

Locatie

Bestuurskantoor Abbenbroek
Gemeenlandsedijk Noord 26, 3216 AG Abbenbroek

Netwerk startende leerkrachten 21 augustus 2024 (eerste bijeenkomst)

Inschrijven

Beschikbaar aantal plaatsen: 12
Het ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Een goede start in het onderwijs

Goed lesgeven is een kunst, die ontstaat vanuit een passie voor het leren. Als je deze kunst verstaat, ben je al een heel eind. Veel startende leerkrachten, zij-instromers en herintreders ervaren de eerste periode voor de klas als pittig. Er komt zoveel tegelijk op je af en je zit met veel vragen en onzekerheden. Doe ik het wel goed? Kan ik het eigenlijk (nog) wel? Waarom luisteren mijn leerlingen soms heel geboeid en lukt het me op andere momenten juist niet om hun aandacht vast te houden? Bliksemstart zet je vlot en grondig op het goede spoor en helpt je om in korte tijd effectiever en met meer plezier les te geven.

Effectief klassenmanagement en activerende didactiek

In Bliksemstart staat effectief klassenmanagement en activerende didactiek centraal: beide zijn essentieel bij de eerste fase van je loopbaan. Je leert bijvoorbeeld hoe je routines aanleert bij leerlingen, hoe je een rustige en nette klas realiseert en hoe je zorgt voor interactie tussen leerlingen. Ook leren we je om te gaan met werkdruk.

Inschrijven kan via het online formulier

Mocht het je onverhoopt toch niet lukken om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn, meld je dan af door een e-mail te sturen naar Conny Maurmanns c.maurmanns@edumarevpr.nl